El Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC) va celebrar aquest passat 25 de juny la seva assemblea general ordinària en la què es va renovar la junta, que ara encapçala Miquel Botella com a president en substitució de Xavier Brotons, que l’havia presidida durant els darrers quatre anys i que ara en serà vicepresident. La resta de la nova junta la formen Guillermo Soler com a secretari, Josep Maria Figueras com a tresorer, i Biel Senabre, Alfonso González, Quim Vilafranca, Xavier Capdevila, Alba Galan i Francesc Domènech com a vocals.

L’assemblea, en la que hi van participar una quinzena de socis virtualment, va servir també per aprovar els comptes de 2019 i el pressupost de 2020, així com les línies de treball d’aquest any, entre les que destaca la quarta edició del premi CEPAC per a treballs grau i de fi de postgrau de temàtica castellera, ja convocat i que es lliurarà al novembre. Igualment, a finals d’any està previst que es rebi la recerca resultant de la primera beca CEPAC, convocada l’any passat.

Miquel Botella va ser un dels fundadors del CEPAC i, anteriorment, president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i un dels fundadors dels Castellers de Sants.

Assemblea del CEPAC, en format virtual